ca · es · en · de
Hotel Segles

Reservi Ara

 

Hotel Segles està situat al centre del poble de Campos, a només 7 Km de les famoses platges verges de “Es trenc”, des d’on surten diverses rutes cicloturístiques.

És una antiga casa senyorial (completament restaurada) amb mescla de diferents estils. Està decorada amb tot tipus d’antiguitats: fotografies, quadres, llibres, objectes personals, instrumental mèdic, eines del camp, etc... dels seus avantpassats, que donaran al client la sensació d’estar vivint a un altre segle. Tot això, combinat amb modernes instal·lacions com: climatització, fil musical, wifi en tot l’entorn, una àrea amb piscina coberta, jacuzzi... També tindrà a la seva disposició una petita sala de reunions i un saló de lectura. Gaudir dels seus bonics jardins i terrasses serà una atracció més que no podrà deixar de perdre. A les tardes podrà degustar algun producte típic de l’illa.

Les 8 habitacions tenen un selecte mobiliari Mallorquí amb peces realment excepcionals i totes de diferents estils: modernista, art decó, isabelí, etc... equipades amb aire condicionat fred-calor, línia telefònica directa, connexió a Internet, televisió pantalla plana via satèl·lit, moble bar, caixa de seguretat, bany complet amb eixugador de cabells i barnús, escalfador d’aigua per poder preparar-se el seu propi te o cafè, etc.